fbpx

Сайт Business Psychology Consulting

Сайт Business Psychology Consulting е проекта, който винаги ни кара да се усмихваме със задоволство. Това е компания, занимаваща се с  психологическо консултиране в т.ч. и бизнес такова. 

Дойдоха при нас със заявката, че имат бранд – лице на който е бухалчето. Искат това бухалче да бъде вкарано в уникален дизайн на уебсайт, който да е толкова добре написан, че да остава в съзнанието на хората като лесен за работа и красив. 

И така този проект се превърна в един от любимите ни, с които се гордеем.  

Какво беше направено?

  • Създадохме индивидуален дизайн, съобразен с изискванията на клиента. Чат от тях бяха бухала да присъства в заглавията на разделите и услугите да са представени по начина в горната част на тази статия. При клик върху иконата, да се показва съответната услуга.
  • Написахме напасващия се дизайн за двата езика на сайта, за да изглежда еднакво добре на всяко устройство. Това беше най-трудоемката част от целия проект, защото това „колело“ с услуги трябваше да се събере и на по-малките екрани. Това беше предизвикателството към нас, с което се справихме успешно! 
  • Направихме различен от този за големи екрани дизайн на мобилна версия, който да запази идеята, но да побере съдържанието в малкия екран по запомянщ се начин.
  • Защитихме от хакерски атаки и оптимизирахме за скорост на зареждане;
  • Направихме сайта съвместим с GDPR (Закона за защита на личните данни);
  • Настроихме мултиезичност ксто не позволихме разликата в дължината на изразите между Българския и Английския език да даде отражение на бухалчето с услуги.
Сайт Business Psychology Consulting