Изработка на уебсайтове гр. Шумен

Изработка на уебсайтове гр. Шумен. ЕС АЙ ТИ предлага  професионално изработване и дизайн на уебсайтове, онлайн магазини, сайтове за новини, блог, продуктов каталог. Освен това, можем да Ви помогнем и с:

  • графичен дизайн (лога, банери, анимационни клипове);
  • продуктова фотография; 
  • 360 градусови виртуални разходки;
  • почистване на вируси и защита от хакерски атаки на вече изработени уебсайтове;
  • SEO оптимизация и link building;
  • дигитален маркетинг (поддръжка на Фейсбук страници и насрочване на реклами във Фейсбук и Инстаграм);
  • Обучения по Компютърна грамотност (групово) и всичко, което искате да научите (индивидуално).

Можете да ни посетите в нашия офис в гр. Шумен, ул. Добри Войников №14, където ще бъдете консултирани от тесни специалисти в областта си. 

Изработка на уебсайтове гр. Шумен

Какво ни прави различни?

Отлична комуникация

Телефонът ни е винаги в режим на готовност! Социалните ни профили са винаги в онлайн режим, за да имате 24/7 връзка с нас! Умеем да изграждаме доверие между нас и нашите клиенти, което се базира на отлична комуникация, с която не правим компромис! Винаги сме готови да изслушаме проблема и да предложим най-доброто решение във възможно най-кратки срокове!

Индивидуален подход

Индивидуалният подход е второто качество, което ни отличава! Винаги се стремим да се надграждаме, съобразявайки се с нишата на клиента, аудиторията и екипа му. Целта ни е продукта да си възвърне инвестицията в най-кратки срокове. Лесният потребителски интерфейс е ключово за доброто преживяване на потребителите в уеб пространстовото.

Упоритост

Упорити сме! И не се отказваме докато не постигнем желания резултат и не видим удовлетворената усмивка на лицето ви! За нас почти не съществуват неща, които да не могат да бъдат постигнати в уеб! За няколко години успяхме да създадем мрежа от ИТ професионалисти, с които работим по различни проекти с различна степен на трудност! Всички се характеризират с упоритост и последователност, с които резултатите не закъсняват.

Личен контакт

Въпреки, че разстоянието не ни притеснява и не влияе на работата ни, личният контакт си остава важен за нас. Офисът ни в гр. Шумен е на лесно и централно място, а екипът е готов да ви посрещне и консултира напълно безплатно! Умеем да проучваме нуждите за минути, да предложим няколко варианта на изпълнение, съобразени със срокове и най-вече бюджет. Не е нужно да разбирате от ИТ, за да поговорите с нас и да получите най-доброто!

последни проекти